0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Avantajele zambetului sanatos si stralucitor

Tot mai multi romani se confrunta cu probleme de sanatate dentara care le afecteaza zambetul alb si stralucitor. Prevenirea problemelor de sanatate nu este tratata cu importanta care ar trebui si pacientii ajung in cabinetul medicului stomatolog doar atunci cand au dureri, adica intr-un stadiu mult prea avansat, care necesita interventii complicate, precum extractiile dentare (pierderea dintilor). Este important sa stii cum sa iti recapeti zambetul perfect.


Cand varsta, obiceiurile alimentare, fumatul, igiena precara lasa urme pe dintii tai – acestia fiind ingalbeniti, cu un aspect de care nu esti foarte mandru – este cazul sa iei masuri. Albirea dintilor nu este o procedura complicata, acum, cand exista atat de multe tehnici profesionale de albire cu rezultate rapide si de durata.

Celor care sunt in cautarea unei metode cu adevarat eficiente de albire le recomandam albirea cu zoom.

ZOOM Advanced Power de la Philips este una dintre metodele prin care albirea devine o procedura simpla si rapida. Revolutionara datorita rezultatelor obtinute imediat, albirea cu zoom garanteaza un zambet mai stralucitor fara riscuri. Gingiile, dintii si smaltul nu sufera in timpul procedurii, iar disconfortul minor resimtit in functie de sensibilitatea pacientului este de foarte scurta durata.

Spre deosebire de tehnicile de albire profesionala de care cei mai multi pacienti se feresc din cauza efectelor secundare, acest tip de albire nu lasa dintii sensibili, nu le distruge structura si este inofensiva pentru smalt si gingii.

Nu uita ca un zambet sanatos iti aduce mai multe beneficii decat o stare de sanatate dentara buna si o stare generala de sanatate excelenta.

  • Zambetul inseamna incredere in sine. Un zambet mai frumos la exterior iti va da, fara indoiala, o stare de bine datorita unui aspect estetic impecabil si a unei imagini imbunatatite.
  • Zambetul te face sa arati mai tanar. Albirea dintilor te intinereste cu pana la 10 ani.
  • Zambetul este cel care te ajuta sa socializezi si sa legi relatii. Albirea dintilor nu este un moft, ci o procedura absolut necesara pentru a-ti recapata frumusetea unui zambet care atrage zambete.

Ce spui? Esti gata sa te programezi pentru o evaluare completa a sanatatii dentare si stabilirea unui program de albire a zambetului tau?

InaDent Ploiesti iti ofera un plan de tratament gratuit pentru toate programarile online. Afla aici mai multe detalii!

 

Sursa poze: Google