0729 112 121 L-V: cu programare

Estetica faciala

Pe lângă soluțiile complete de estetică dentară, acum puteți beneficia și de soluții complete pentru estetica facială. Suntem specializați în tratamentele faciale non-chirurgicale și oferim o gamă largă de proceduri care pot completa și spori frumusețea dumneavoastră, contribuind la restabilirea și definitivarea tinereții feței.

TRATAMENT CU BOTOX (toxina botulinică)

Produsul care îți redă tinerețea fără niciun compromis, la orice vârstă. În mai puțin de 10 minute întinerești cu 10 ani!

Rezultatele sunt uimitoare, reușind să elimine temporar liniile din regiunea glabelară (dintre sprâncene), din regiunea frontală, ridurile periorbitale (laba gâștei) sau cele periorale. Toxina botulinică determină o relaxare la nivelul musculaturii faciale pentru o perioadă cuprinsă între 4 și 6 luni, urmând ca musculatura să își reia treptat activitatea, revenind exact la stadiul inițial.

TRATAMENTUL CU DERMA FILLER (acidul hialuronic)

Procedura care îți garantează fermitate pielii și volum buzelor pentru un zâmbet irezistibil.

Filler-ele sunt substanțe de umplere folosite pentru corectarea ridurilor și conturului feței. Datorită produșilor de umplere care preiau funcțiile naturale ale buzelor, acestea devin mai bine definite. Acidul hialuronic este transformat în gel și are un efect temporar (de câteva luni) sau un efect de lungă durată (câțiva ani).

TRATAMENTUL TRANSPIRAȚIEI (hiperhidrozei) AXILARE

Transpirație excesivă? Axile, palme și/sau tălpi? Avem rezolvarea!

Toxina botulinică este folosită cel mai frecvent în tratamentul ridurilor, dar are, de asemenea, utilitate în tratamentul hiperhidrozei. Toxina botulinică injectată în zonele cu probleme blochează reversibil glandele sudoripare, astfel încât scade cantitatea de transpirație produsă. Tratamentul nu necesită anestezie sau timp de recuperare . Efectul se instalează în câteva zile de la tratament și se menține 4-8 luni în funcție de zonă, doza injectată și caracteristicile individuale.

PRP = Vampire Facial (tratamentul lui Dracula)

Acest tratament, respectiv injectarea de plasmă bogată în plachete (PRP = "platelet rich plasma"), este cu adevărat revoluționar.

Ideea este simplă – resursele interne ale fiecărui organism sunt folosite pentru vindecarea și regenerarea țesuturilor. Vorbim despre plachete (sau trombocite), celule care se găsesc în sânge și care intervin imediat posttraumatic, asigurând atât oprirea sângerărilor (inițiază procesul de coagulare), cât și vindecarea plăgilor.

Plachetele conțin peste 40 de factori de creștere, implicați în regenerarea țesutului și sunt recoltate din propriul sânge.

PEELING CHIMIC superficial cu acid acetic

Pentru un ten impecabil!

Reprezintă o tehnică neinvazivă (non-chirurgicală), prin care se realizează o exfoliere cu adâncime controlată la nivelul pielii, care, prin descuamarea și regenerarea tegumentului din straturile profunde, asigură atât un aspect facial întinerit, cât și o atenuare a tuturor imperfecțiunilor feței.
✓ tratamentele sunt non-invazive

✓ se pot asocia cu ședințe de tratament stomatologic

✓ perioada de recuperare este foarte scurtă, de o intensitate neglijabilă
✓ rezultatele sunt rapide

✓ costuri mai mici comparative cu procedurile invazive

✓ se pot corecta ușor asimetrii și au și indicații medicale (de exemplu: zâmbetul gingival)
✓ efectele sunt reversibile

✓ nu există reacții alergice sau contraindicații absolute

✓ în timp se îmbunătățește calitatea pielii, nemaifiind nevoie de o cantitate injectată la fel mare

IMPLANTOLOGIA OFERĂ INCREDERE!

Noi îți oferim soluția completă pentru un zâmbet perfect.

Ce spun clienții noștri despre noi: