0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Cum influențează ridurile legăturile pe care le ai cu cei din jurul tău? Despre botox și beneficiile sale în viața ta de zi cu zi

Dincolo de impactul social pe care îl are un chip neîngrijit, faptul că ai anumite imperfecțiuni pe care le conștientizezi va lăsa urme adânci la nivelul stimei de sine. În loc să faci loc lamentărilor în viața ta, este recomandat să acționezi în momentul în care simți că aceste consecințe ale trecerii timpului încep să-ți afecteze viața socială.

Fie că vrem, fie că nu, modul în care arătăm este extrem de important în relațiile personale și de lucru pe care le avem cu cei din jurul nostru. O ținută îngrijită și un chip luminos, lipsit de imperfecțiuni, completează întotdeauna o personalitate pozitivă, pregătită să lege conexiuni cu cei din jurul său. Oamenii tind să-și facă o anumită impresie despre tine în funcție de imaginea pe care le-o prezinți, iar un aspect neîngrijit denotă adesea nesiguranță, neîncredere și neatenție.

Când este oportun să începi să-ți faci astfel de intervenții estetice?

Ridurile își fac negreșit simțită prezența în viața noastră, mai devreme sau mai târziu. Din fericire, botoxul este soluția non-invazivă extrem de practică, prin care putem ”ascunde” în mod eficient aceste imperfecțiuni care ne influențează viața socială. Procedura de umplere a ridurilor cu toxină botulinică durează câteva minute și are efecte de lungă durată, pentru mai bine de câteva luni. În ceea ce privește momentul optim pentru o astfel de intervenție, iată ce trebuie să ai în vedere:

  • Nu există o regulă în ceea ce privește vârsta optimă pentru o astfel de procedură – în funcție de stilul de viață pe care îl are o persoană, dar și de bagajul genetic moștenit, ridurile își pot face simțită prezența indiferent de vârstă. Astfel, unii oameni au de-a face cu astfel de semne inestetice pe chip înainte de a împlini vârsta de 30 de ani, în timp ce alții se confruntă cu astfel de probleme mult mai târziu. Pentru fiecare în parte, botoxul este soluția optimă de estompare a semnelor lăsate de trecerea anilor. Umplerea ridurilor este o procedură esențială pentru a ascunde efectele îmbătrânirii, fie ea timpurie sau nu.
  • Dincolo de latura estetică, botoxul contribuie la îmbunătățirea stimei de sine – trăim într-o societate care pune mare preț pe aspectul fizic. Așadar, stima de sine crește direct proporțional cu numărul complimentelor pe care o persoană le primește și scade în momentul în care acestea sunt tot mai rare ori chiar inexistente. Prin intermediul unui tratament cu botox, vei scăpa de neîncrederea pe care o aveai, până la acel moment, în chipul tău. Simțindu-te bine în pielea ta, vei emana o stare pozitivă și vei aborda mult mai ușor conexiunile cu persoane vechi sau noi din viața ta. Altfel spus, dincolo de efectele sale estetice, tratamentul cu botox acționează indirect și la nivelul psihicului, contribuind la încrederea ta în tine.
  • Procedura de înfrumusețare lipsită de durere, care-ți va readuce tinerețea pe chip – după o anumită vârstă, complimente de tipul ”Ce chip tânăr și frumos ai!” sunt tot mai rare. Nu și dacă apelezi la proceduri estetice non-invazive, care să te ajute să-ți menții tenul tânăr și să ascunzi vârsta reală din buletin. Totul ține de implicarea ta în ceea ce privește aspectul tău fizic și de dorința de a-ți îmbunătăți imaginea, astfel încât să obții cât mai multe complimente de acest gen. Dacă îți dorești să fii dovada vie a expresiei ”tinerețe fără bătrânețe”, cu siguranță o procedură de umplere a ridurilor cu toxină botulinică trebuie să se regăsească pe lista lucrurilor de făcut  în viitorul apropiat.

Indiferent care ar fi raționamentul ce te îndeamnă să apelezi la o procedură de înfrumusețare cu botox, te așteptăm la Clinica Dentară Indent Ploiești să rezolvăm micile imperfecțiuni cu care se confruntă chipul tău! Avem soluțiile și echipa de specialiști gata să-ți readucă tinerețea pe chip! Vino negreșit la noi și îi vom oferi chipului tău atenția pe care o merită!