0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Despre albirea dentară profesională - Procedură estetică prin care se îmbunătățește sănătatea dinților

Deși este o procedură disponibilă în cabinetele stomatologice de ani de zile, albirea dentară a căpătat notorietate relativ recent, pe măsură ce tot mai multe persoane au început să acorde atenție deosebită aspectului lor fizic. Dincolo de beneficiile estetice, știai că albirea dentară este o soluție eficientă pentru îmbunătățirea sănătății dinților tăi? Procedura este un real beneficiu pentru dantura care și-a pierdut din strălucire!

Majoritatea persoanelor care optează pentru albire dentară sau iau în considerare acest lucru fac asta din considerente estetice, mai degrabă decât din motive ce țin de sănătate. Fie că vorbim de viața profesională sau cea personală, toți ne dorim dinți cât mai albi, pentru că un zâmbet frumos este asociat de multe ori cu dinți albi, sănătoși. În plus, medicii stomatologi țin să evidențieze și caracterul curativ al procedurii, căci prin intermediul albirii dentare se îndepărtează o mulțime de potențiali factori de risc pentru dantura ta.

Top 3 beneficii ale albirii dentare, altele decât cele estetice

  • Curățarea profesională a dinților – Înainte de realizarea procesului de albire, dinții trec printr-o procedură de curățare profesională, un detartraj profesional menit să îndepărteze placa bacteriană de la suprafața dintelui. Astfel, se îndepărtează toate elementele dăunătoare danturii, de la bucăți de alimente blocate între dinți și până la organisme microscopice care sălășluiesc pe smalțul dinților tăi. În timpul periajului profesional se îndepărtează mare parte din potențialii factori de risc. Ulterior, prin procedura de albire, se acționează în profunzime la nivelul smalțului pentru a obține, prin ședințe repetate, până la 4-5 nuanțe de alb. Albirea dentară trebuie privită ca o igienizare completă, la finalul căreia dinții vor arăta mai albi ca niciodată, vor fi mai sănătoși și mai frumoși, exact cum îți dorești!
  • Depistarea posibilelor probleme – Obiectivul principal al albirii dentare este îndepărtarea petelor prezente pe smalțul dinților. Cu toate acestea, înaintea realizării procedurii, stomatologul va supune pacientul unui test prin care va determina dacă este apt pentru procedură, stabilind gradul de sensibilitate al dinților și a gingiilor. În paralel, va realiza și un control de rutină al cavității bucale, depistând potențiale riscuri pe care le prezintă dantura la momentul respectiv. Aici sunt incluse carii, inflamații la nivelul gingiilor sau tot felul de alte afecțiuni pe care s-ar putea ca pacientul să nu le considere periculoase, dar care ar putea afecta în timp sănătatea dinților. Depistate când încă sunt în stadiu incipient, aceste afecțiuni pot fi tratate cu mai multă ușurință, astfel încât să nu-ți afecteze ireversibil dantura.
  • Senzație puternică de prospețime – De cele mai multe ori, dinții capătă o culoare inestetică datorită igienei orale precare, dar și a produselor pe care le consumăm zi de zi. Cafeaua, sucurile acidulate și vinul sunt doar câteva dintre produsele care se înscriu în această categorie, ele lăsând pete inestetice pe smalțul dinților. În timp, dincolo de aspectul inestetic, dinții vor da senzația că sunt încărcați, iar starea de prospețime a gurii va fi insesizabilă, chiar și după periaj. Prin procedura de albire, smalțul este curățat complet, cu ajutorul unor soluții profesionale de calitate superioară, care redau acea senzație de prospețime și curățenie. Respirația se va îmbunătăți considerabil, iar tu vei putea zâmbi cu mai multă încredere, deoarece ai dinți frumoși și sănătoși, așa cum ți-ai dorit mereu!

Îți dorești și tu o albire dentară și un zâmbet de milioane? Luna aceasta, la Clinica Dentară Inadent Ploiești te întâmpinăm cu super oferte la procedura de albire profesională a dinților! Vino la clinică și hai să-ți readucem pe buze zâmbetul de vacanță, prin proceduri de specialitate personalizate în funcție de nevoile danturii tale!