0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Reîncepem activitatea la Clinica Dentară Inadent Ploiești! Cum poți beneficia și tu de serviciile noastre, după 15 mai?

Momentul mult așteptat de noi, dar mai ales de pacienții noștri, a sosit! Ne reluăm activitatea și ne dorim ca InaDent Ploiești să reprezinte un loc 100% sigur pentru toate persoanele care ne vor vizita în perioada următoare. Din acest motiv, venim cu o serie de informații importante cu privire la accesul în incinta clinicii și măsurile de siguranță pe care trebuie să le respecte pacienții noștri, pentru a putea beneficia de serviciile pe care le oferim.

Având în vedere contextul actual, am investit resurse considerabile pentru a ne asigura că InaDent Ploiești este un loc sigur pentru pacienții noștri. Suntem la curent cu toate prevederile în vigoare și respectăm îndeaproape indicațiile Inspectoratului de Sănătate Publică și ale DSP. Clinica este echipată cu aparatură performantă și soluții sanitare de înaltă calitate, prin intermediul cărora vrem să prevenim riscul unor potențiale contaminări.

Totodată, vă aducem la cunoștință că:

  • Accesul în clinică se va realiza doar în baza unei programări prealabile – orele de programare vor fi stabilite de către medic, în funcție de tipul de intervenție, de complexitatea acesteia și de vârsta pacientului. Toate detaliile cu privire la consultație vă vor fi comunicate telefonic, de către un reprezentant Inadent Ploiești. Vă așteptăm cu drag la clinică doar după confirmarea prealabilă a vizitei dumneavoastră. Fără această confirmare obținută înainte de vizită, accesul vă va fi restricționat din motive de siguranță.
  • Pacienții care prezintă simptome asociate COVID-19 vor fi reprogramați – vă rugăm să ne comunicați apariția oricăror simptome de răceală ce ar putea fi asociate virusului (tuse, strănut, febră, durere în gât, etc). Acordăm încredere și seriozitate pacienților noștri și ne dorim ca și dumneavoastră să ne oferiți același lucru. Vă rugăm să nu ascundeți prezența acestui tip de simptome, chiar dacă ele vor conduce la amânarea programării dumneavoastră. Vom reprograma, de comun acord, consultația, imediat după ce simptomele vor dispărea și vom fi siguri că nu sunteți purtător al acestui virus.
  • Accesul în interiorul clinicii se face în baza unor condiții stricte – La intrarea în clădire, pacientul își va șterge picioarele pe covorașul impregnat cu soluție dezinfectantă și va păși pe următoarele covorașe uscate. Aici își va pune protecții pentru încălțări și își va dezinfecta mâinile cu soluția pusă la dispoziție în incinta clinicii. Un reprezentant Inadent va verifica temperatura pacienților – toți pacienții care vor avea temperatura mai mare de 37°C vor fi reprogramați. Apoi, pacientul va înmâna formularul COVID-19 furnizat de DSP, pe care îl poate completa și înainte de a  intra în clinică. Formularul anterior menționat poate fi completat online, aici.
  • Staționarea pacienților în sala de așteptare este strict interzisă – în baza recomandărilor DSP, am îndepărtat din sala de așteptare toate obiectele de mobilier, revistele, dozatorul de apă și cel de cafea. Nu este permisă staționarea pacienților în sala de așteptare sau accesul însoțitorilor acestora, cei din urmă fiind rugați să aștepte în afara clinicii sau în mașină. În cazul în care ajungeți la noi înainte de ora programată, vă rugăm de asemenea să așteptați în afara clinicii, în curte sau în mașină.
  • Recomandăm să evitați atingerea obiectelor din cabinet – după ce vi se permite accesul în clădire, veți fi îndrumat pentru a urma procedura de dezinfectare a mâinilor și încălțărilor, după care veți fi preluat și condus în cabinet, pentru realizarea consultației. Vă recomandăm să evitați atingerea obiectelor din cabinet și a mânerelor ușilor, atât la intrarea în clinică, dar și la ieșire.
  • Recomandăm purtarea măștii de protecție și a mănușilor – doar prin protecție proprie vom reuși să îi protejăm și pe cei din jurul nostru. Tocmai de aceea, vă recomandăm ca, la intrarea în clinică, să purtați mască de protecție și mănuși. Întreg personalul clinicii este echipat corespunzător, cu echipament de protecție. Ne dorim ca și clienții noștri să fie la fel de responsabili și să se prezinte la clinică purtând echipament minim protector, format din mască și mănuși.

Acum, mai mult ca niciodată, suntem atenți la respectarea pocedurilor și fluxurilor în clinică și facem toate demersurile pentru a evita posibile contaminări, fiind în joc sănătatea fiecăruia dintre noi! Vrem ca vizitele la Clinica Dentară InaDent Ploiești să fie în continuare o experiență plăcută pentru toți pacienții noștri!

Suntem responsabili și ne dorim ca și clienții noștri să fie atenți și să respecte toate măsurile impuse de autorități. Vă reamintim că a ascunde informații cu privire la potențialele simptome COVID-19 și omisiunea furnizării acestor informații reprezintă infracțiuni și vor fi pedepsite ca atare.

Vă așteptăm cu drag și în condiții de maximă siguranță la Clinica Dentară InaDent Ploiești!