0729 112 121 L-V: cu programare

Cum ai grija de sanatatea dentara economic si fara dureri?

Ce-ai spune daca ai afla ca un simplu control stomatologic programat la timp te ajuta sa ai dinti sanatosi, zambet stralucitor si sa eviti acele momente in care vizita la dentist devine o urgenta care atrage dupa sine durere si cheltuieli neprevazute?

Da, este adevarat! Controlul stomatologic efectuat periodic impreuna cu igiena dentara sunt cele doua reguli care te ajuta sa iti mentii dintii sanatosi.

Cele mai multe persoane, printre care s-ar putea sa te numeri si tu, minimalizeaza importanta vizitei o data la 6 luni la cabinetul stomatologic pentru ca, atunci cand se uita in oglinda, zambetul lor arata impecabil.

Te gandesti ca nu ai vazut nicio carie ultima data cand te-ai spalat pe dinti si ai privit cu atentie fiecare portiune din dantura. Si, da, este posibil sa nu fi detectat niciun inceput de carie. Cariile interdentare, de exemplu, sunt greu de observat, iar problemele incipiente pot fi detectate numai in urma unei radiografii sau a unui consult amanuntit. Mai mult, cele mai multe dintre afectiunile dentare apar si evolueaza fara sa iti dai seama. Nu simti durere sau sensibilitate si nu observi, in oglinda, semne pe suprafata dintilor sau a gingiilor. Asa ca nu ar trebui sa te lasi inselat de aparente!

Atunci cand poti observa afectiunile dentare, s-ar putea ca acestea sa fie intr-un stadiu atat de dezvoltat, incat sa necesite un plan de tratament complex. Iar acest lucru atrage dupa sine timp mai mult petrecut pe scaunul stomatologic, disconfort si un buget mai mare alocat sanatatii.

Sa luam varianta cea mai simpla prin care zambetul tau se mentine stralucitor!

O data la sase luni te programezi si mergi la dentist. In timpul controlului, medicul specialist evalueaza starea de sanatate a cavitatii bucale si te sfatuieste in privinta igienei zilnice. Pentru un consult cat mai amanuntit, se pot face cateva radiografii dentare si, totodata, medicul poate decide necesitatea unei igienizari pentru eliminarea placii bacteriene si a tartrului.

Fiecare consult este cat se poate de simplu, iar teama de stomatolog in aceste cazuri este total nejustificata, pentru ca nu ai dureri si nu trebuie sa te supui unor proceduri complexe. Mai mult, pretul unui control de rutina este accesibil pentru toata lumea. La InaDent Ploiesti, acesta costa 50 de lei.

De ce ai vrea sa alegi varianta complicata? Atunci cand afectiunile dentare nu sunt detectate si tratate la timp, ele iti influenteaza sanatatea. Interventiile sunt complexe, uneori este nevoie de timp indelungat pentru a le remedia, iar procedurile lor pot afecta si dintii vecini. Intervine durerea si teama de a merge la doctor. Iar toate acestea ajung, uneori, sa fie destul de scumpe.

Tu cand ai mers ultima data la un control stomatologic?

Programeaza-te acum pentru un consult stomatologic, pentru a descoperi la timp problemele care ar putea sa afecteze sanatatea zambetului tau! Prevenirea este cu mult mai simpla, mai confortabila si mai economica decat tratarea!