0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Ce intervenții rapide poți să-ți faci, pe final de an? Asortează ținutei de sărbători un zâmbet imaculat și un ten lipsit de imperfecțiuni

Ce i se potrivește cel mai bine unei ținute de sărbătoare dacă nu un chip fără cusur? În prag de sărbători, suntem tot mai atenți la cei din jur și căutăm moduri prin care să-i surprindem. Ce-ai spune dacă, pe lângă darurile pentru alte persoane, ți-ai face și ție un cadou? E timpul unor intervenții rapide, care să te ajute să te ajute să întâmpini Noul An cu un zâmbet de vacanță!

O vizită la cabinetul stomatologului durează, în medie, doar câteva zeci de minute, însă te poate salva de la numeroase dureri. De asemenea, câteva injecții cu botox se pot realiza în doar câteva minute, dar pot corecta riduri care, netratate la timp, se pot accentua tot mai tare. Dacă ți-ai propus de ceva timp să treci printr-o serie de proceduri care să-ți readucă frumusețea pe chip, acum este momentul să rezervi câteva ore pentru ele.

Care sunt cele mai rapide intervenții pe care le poți realiza, înainte de finalul anului?

  • Începe procedurile de albire dentară – procedura de albire a dinților se desfășoară pe parcursul mai multor ședințe, însă poți demara deja procedurile încă de pe acum. Primele efecte ale procesului de albire se văd deja la finalul primei intervenții, astfel că sărbătorile de iarnă te vor prinde garantat cu un zâmbet mai curat, cu până la 2-3 tonuri mai deschise decât înainte. Ulterior, poți reveni la cabinetul stomatologic pentru a finaliza procesul de albire, astfel încât, la doar câteva săptămâni după începutul anului 2020, să te bucuri de un zâmbet imaculat, de un alb sclipitor!
  • O consultație de rutină pentru dinți – se apropie sărbătorile și nimeni nu ar prefera să distrugă bucuria de a petrece timp alături de familie ori prieteni, confruntându-se cu o neplăcută durere de dinți. O consultație de rutină este indicată, în special într-o perioadă a anului în care dantura are de-a face cu numeroși factori de risc. Frigul crește sensibilitatea la nivelul dinților, astfel că dantura ta va avea de suferit dacă nu preîntâmpini posibilele probleme și nu apelezi la ajutorul unui medic stomatolog specializat în tratarea tuturor tipurilor de afecțiuni dentare. ”Costă” doar câteva minute să ai un zâmbet frumos și sănătos la final de an!
  •  Un tratament cu toxina botulinică – trecerea timpului lasă urme adânci la nivelul tenului, dar asta nu înseamnă că nu există soluții cu ajutorul cărora să putem ascunde eficient efectele îmbătrânirii. De altfel, procedura de injectare a toxinei botulinice în piele este extrem de rapidă și se realizează non-invaziv. Altfel spus, nu vor rămâne urme vizibile ale unei intervenții de corectare a ridurilor, ci doar efectul de ten matifiat, mai plăcut și mai luminos ca niciodată!

Finalul anului este acel moment în care majoritatea oamenilor își analizează realizările și își fac planuri de viitor, însă tu le poți îndeplini chiar înainte de finalul anului!

Vino la Clinica Dentară Ina Dent Ploiești unde echipa noastră de stomatologi și specialiști esteticieni te așteaptă cu soluții adaptate nevoilor tale pentru a încheia anul cu zâmbetul pe buze!