0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Peeling-ul chimic

Peeling-ul chimic reprezinta o tehnica neinvaziva (non-chirurgicala), prin care se realizeaza o exfoliere cu adancime controlata la nivelul pielii, care, prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde, asigura un aspect facial intinerit si o atenuare a tuturor imperfectiunilor fetei.

Peeling-ul chimic este de trei feluri: usor, mediu si adanc, iar profunzimea acestui tratament este stabilita de medicul specialist, in functie de adancimea ridurilor, cicatricilor sau petelor.

Peeling-ul chimic iti poate restabili aspectul tanar al tenului deoarece indeparteaza hiperpigmentatiile ce apar in special din cauza expunerii indelungate la soare, dar si ridurile fine, iritatiile sau cicatricile ramase in urma acneei.

Astfel, peeling-ul chimic poate indeparta ridurile superficiale, iritatiile superficiale, problemele de pigmentatie. Acesta poate fi folosit pe gat sau alte zone ale corpului, iar profunzimea peeling-ului chimic poate fi ajustata. Pentru a obtine si mentine rezultatul dorit vor fi necesare mai multre tratamente.

Peeling-ul chimic nu necesita anestezie, deoarece substanta in sine are efect anestezic. Pielea este curatata in prealabil, iar medicul specialist aplica solutia de peeling cu mare grija. Initial, veti simti o senzatie de piscaturi sau mici arsuri pe masura ce solutia este aplicata.

Dupa peeling-ul chimic, zona tratata poate deveni rosie si dureroasa la palpare, iar aceste modificari se mentin cateva ore sau cateva zile in functie de persoana. In aceasta perioada, insa, nu este indicat sa se administreze antiinflamatoare. Pielea trebuie sa se vindece natural, fara a grabi cojirea. Insa, dupa ce toate aceste efecte adverse vor trece, veti avea un ten luminos si neted.

Daca doriti sa incercati acest tratament minune, va asteptam la Clinica Dentara Ina Dent!