0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Implantul dentar o solutie de tratament sigura si durabila

Pierderea dintilor este o problema de sanatate grava, care nu trebuie sa fie ignorata. Lipsa unui dinte provocata de o extractie sau de o afectiune care nu a fost tratata la timp este un semnal de alarma care te anunta ca trebuie sa ai grija de sanatatea ta.

In timp, afectiunile dentare afecteaza starea generala a sanatatii tale.

Ce fel de tratament este recomandat in cazul unuia sau a mai multor dinti lipsa? In functie de starea de sanatate a pacientului, medicul stomatolog poate opta pentru implantul dentar. Aceasta s-a dovedit, in timp, a fi solutia ideala pentru dentitia lipsa.

Implantul dentar este un tratament sigur si avantajos.

Folosirea implantului dentar este potrivita pentru orice varsta, exceptand persoanele care nu au trecut de perioada de crestere a oaselor maxilare si cele care au probleme de sanatate contraindicate la efectuarea tratamentului.

Pentru a stabili daca poti urma un astfel de tratament este necesara o etapa preliminara implantului, in care se efectueaza cateva radiografii, tomografii computerizate si analize de sange. Pe baza lor, medicul specialist poate stabili schema de tratament.Impant Dentar

Dupa consultatie, vor fi urmati pasii de mai jos:

  • Implantul propriu-zis.
  • Osteointegrarea sau perioada de asteptare in care implantul se fixeaza in osul dentar. Aceasta dureaza intre 3 si 6 luni.
  • Atasarea bontului protetic, a coroanelor, puntilor sau protezelor, in functie de lucrare.

Pe parcursul acestei perioade va fi nevoie de cateva vizite regulate la cabinetul stomatologic pentru verificarea starii implantului.

Implantul dentar NU este atat de dureros precum crezi.

Cele mai mari ingrijorari ale pacientilor sunt legate de durerea din timpul interventiei si de riscurile pe care aceasta le are. Este bine sa stii ca inserarea implantului, fiind o interventie chirurgicala, se face sub anestezie locala. Asadar, disconfortul simtit nu este mai mare decat atunci cand se face o extractie.

Inserarea implantului nu este o procedura fara riscuri, insa este o interventie destul de simpla. Cunostintele medicului stomatolog chirurg si materialele folosite sunt cele doua conditii principale care iti ofera siguranta. Este esential sa alegi o echipa medicala cu experienta si un cabinet care iti poate oferi acces la cele mai recente tehnologii in domeniu.

Dupa finalizarea tratamentului, vei avea o dantura impecabila, rezistenta si durabila. Dintii care au radacina pe baza de implant iti dau aceeasi senzatie precum cei naturali, te ajuta sa iti imbunatatesti masticatia si contribuie la o estetica de invidiat a danturii tale.

Altfel spus, implantul dentar este tratamentul care iti ofera confort, siguranta si, pe termen lung, te ajuta sa faci economii.

Slabileste tratamentul perfect pentru tine cu ajutorul echipei de medici stomatologi InaDent Ploiesti si ai grija de sanatatea dintilor tai!