0729 112 121 L-V: cu programare

Aștepți momentul potrivit ca să-ți faci un tratament cu botox? Iată tot ce trebuie să știi despre toxina botulinică

Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a face o schimbare importantă la nivelul tenului tău, acum este momentul! Toamna, în perioada în care natura îmbătrânește, tu poți trece printr-o procedură simplă, noninvazivă, prin care ridurile sunt eliminate, iar fața ta devine mai luminoasă și mai frumoasă ca niciodată. Injecțiile cu toxina botulinică, căci despre ele este vorba, sunt cea mai bună alegere pe care o poți face atunci când chipul tău dă semne de îmbătrânire.

Multe persoane se tem să încerce tratamentul cu botox deoarece încă mai cred în concepția conform căreia acesta este dăunător organismului. În realitate, procedura este recomandată cu încredere de orice doctor specialist în estetică facială, îndeosebi persoanelor trecute de vârsta primei tinereți. Prin injectarea sa în piele, toxina botulinică sau botoxul, așa cum este ea cunoscută în termeni ”populari”, blochează transmiterea impulsurilor nervoase la nivelul mușchilor care, prin lipsa contracțiior, duc la dispariția ridurilor. Prin alegerea unei cantități optime de produs și injectarea acesteia în zonele cele mai afectate de riduri, rezultatele nu pot fi altfel decât spectaculoase.  

Botoxul, tratament eficient pentru chipul îmbătrânit

Conform cercetărilor în domeniu, s-a dovedit că botoxul este o soluție revoluționară pentru corectarea ridurilor de expresie, dar și pentru ridurile mai profunde, pe care le poate trata în egală măsură. De la caz la caz, rezultatele pot varia, la fel cum pot exista diferențe și în ceea ce privește cantitatea de toxină botulinică utilizată. Un lucru este însă cert, injecțiile cu botox sunt soluția la care poți apela cu încredere, mai ales dacă te temi de alte proceduri de înfrumusețare similare, însă cu efect invaziv, cum ar fi liftingul facial chirurgical.

Poate cea mai rapidă procedură de înfrumusețare

În doar 10 minute, de pe chipul tău vor fi șterse cu buretele semnele lăsate de timp. În funcție de zona tratată, sunt necesare între 4 și 10 injecții/ședințe pentru corectarea ridurilor. Acul cu care este injectată substanța în mușchii faciali este unul foarte fin, astfel că disconfortul creat este unul minim, aproape inexistent.

Cu timpul, efectele dispar treptat, astfel că va fi necesar să repeți procedura o dată la 4-5 luni, în funcție de rapiditatea cu care mușchii tăi reacționează. Pe măsură ce chipul devine din nou marcat de riduri de expresie sau riduri profunde, poți reveni la specialistul în proceduri de înfrumusețare facială de la Clinica Ina Dent Ploiești! Îți propunem soluții eficiente pentru corectarea, pe cât posibil, a micilor imperfecțiuni care-ți scad încrederea în tine. De la zâmbet și până la riduri, totul poate fi rezolvat eficient în clinica noastră!