0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Hiperhidroza poate fi tratata. Informeaza-te acum!

Ce este Hiperhidroza?

Hiperhidroza este boala ce se caracterizeaza printr-o hipersecretie a glandelor sudoripare. Cu alte cuvinte, hiperhidroza este termenul medical utilizat pentru a descrie transpiratia abundenta, ce apare in anumite zone ale corpului.

Transpiratia are ca rol mentinerea temperaturii corpului la un nivel considerat a fi normal, care se manifesta prin eliminarea prin piele a unei secretii alcatuita din apa, substante organice si anorganice.

Cauzele Hiperhidrozei:

 

Cauzele transpiratiei abundente sunt multiple: poate aparea in urma bolilor neurologice, metabolice, a diabetului zaharat sau a hipoglicemiei.

Alte afectiuni precum feocromocitomul, guta sau probleme ale glandei tiroide cauzeaza hiperhidroza.

De asemenea, instalarea menopauzei la femei poate fi insotita de transpiratie excesiva.

De cele mai multe ori, aceasta se manifesta in conditii de stres, caldura sau emotii.

Oamenii de stiinta au demonstrat ca hiperhidroza apare atunci cand exista o intrerupere a informatiei intre hormoni si hipotalamus.

 

Cum se pune acest diagnostic?

 

Diagnosticul se poate afla cu usurinta, fiind o procedura destul de simpla: medicul specialist pulverizeaza o mixtura de cristale de iod si amidon solubil pe tegumentul afectat, iar daca pacienta/ul sufera de aceasta afectiune, zona respeciva se va colora in negru.

 

De ce trebuie tratata?

 

Majoritatea celor care sufera de hiperhidroza se confrunta cu situatii stanjenitoare, scaderea increderii in sine, ingreunarea sau lipsa socializarii, uneori chiar anxietate.

 

Tratament

 

Vestea buna este ca aceasta afectiune poate fi tratata, iar procedura nu este una complicata:

Tratamentul hiperhidrozei se poate face in clinica noastra, Ina Dent Ploiesti, constand in injectarea cu BOTOX (toxina botulinica) in zona afectata.

Aceasta actioneaza prin blocarea reversibila a glandelor sudoripare, astfel incat scade cantitatea de transpiratie produsa.

Pentru efectuarea acestei interventii nu este necesara anestezia si niciun timp de recuperare.

Efectul va aparea in cateva zile de la tratament si dureaza intre 4 si 8 luni, depinzand de zona in care a fost aplicat, de doza injectata si de alte caracteristici ale persoanei.

 

Doriti sa scapati de hiperhidroza?

Tot ce ai de facut este o programare, dand click aici:PROGRAMEAZA-TE!