0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Tratamentul cu Botox

Ridurile au fost si vor fi inamicul numarul unu al femeilor de pretutindeni. Exista o multime de creme pe piata care promit sa le estompeze, dar si numeroase interventii ce ajuta la eliminarea lor. Insa, una dintre cele mai eficiente arme impotriva acestora este tratamentul cu botox.

Tratamentul cu botox este o solutie sigura si rapida, ce ajuta la indepartarea ridurilor pentru a arata mai tanara pentru o perioada extinsa de timp. Toxina botulinica poate fi folosita in siguranta in numeroase proceduri de infrumusetare, dar si in scopuri terapeutice, precum tratarea strabismului sau spasmului facial.

Acest tratament este folosit in special pentru eliminarea ridurilor din zona ochilor, de pe frunte sau cele de pe gat. Prin intermediul Botox-ului musculatura faciala se relaxeaza, iar pielea ramane intinsa si neridata. In plus, pielea capata si o culoare mai aprinsa si luminoasa, deoarece tegumentul este oxigenat.

Prin intermediul injectiilor cu botox sunt tratate atat ridurile fine cat si cele profunde, fiind cel mai des folosite asupra muschiului frontal, orbicular, procerus si corrugator. Nu trebuie sa va fie teama de acest tratament! Este simplu si sigur si se injecteaza cu un ac fin in zona afectata, durerea fiind minora. In cazul acestui tratament nu este necesara anestezia si nici internarea, intreaga procedura durand maximum 20 de minute.

Totusi, exista anumite reactii adverse temporare, precum durerea si inrosirea zonei injectate, dureri de cap sau simptome similare gripei, insa aceste reactii vor trece la scurt timp dupa tratament.

Injectiile cu Botox incep sa-si faca efectul dupa 24 de ore de la administrare, iar rezultatele clare se pot vedea dupa minimum 7 zile. Efectul lor poate dura intre 3 si 6 luni, fiind influentat de toleranta individuala. Pentru un efect constant este recomandat sa faceti 2 sau 3 injectari pe an.

Doar o consultatie poate stabili daca aceasta procedura vi se potriveste, insa exista si anumite contrindicatii precum: alergie la unul dintre componentele toxinei botulinice, sarcina si perioada de alaptare, infectii la nivelul fetei etc.

Daca v-ati hotarat, va asteptam la Clinica Dentara Inadent pentru a discuta cu un medic experimentat ce va poate da toate detaliile legate de aceasta procedura!