0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Tratamentul cu Derma Filler (acidul hialuronic)

Cele mai arzatoare dorinte ale femeilor sunt pastrarea tineretii si a frumusetii. In ziua de azi, exista numeroase tehnci menite sa ofere tuturor femeilor ceea ce isi doresc.

Zambetul este cu adevarat frumos, insa intotdeauna procedurile de estetica dentara se completeaza cu succes prin procedurile de estetica faciala.

Procedura cu Derma Filler garanteaza fermitate pielii si volum buzelor pentru un zambet irezistibil.

Filler-ele sunt substante de umplere folosite pentru corectarea ridurilor si a conturului fetei. Datorita produsilor de umplere care preiau functiile naturale ale buzelor, acestea devin mai bine definite. Acidul hialuronic este transformat in gel si are un efect temporar (de cateva luni) sau un efect de lunga durata (cativa ani).

Filler-ele sunt folosite pentru marirea buzelor si volumetrie faciala, definind conturul fetei si ameliorand depresiunile din jurul ochilor. Deseori, in cadrul acestei proceduri veti avea parte de un disconfort sau o mica durere, insa se poate aplica un anestezic local inainte de injectare.

Efectele filler-elor se vad imediat, iar in functie de modul ulterior de ingrijire a pielii, dar si de ritmul de imbatranire, acestea pot dura si cativa ani.

Procedura de injectare dureaza maximum 20 de minute, iar zona din jurul buzelor, deoarece este foarte vascularizata, se va umfla putin mai mult decat alte zone, insa exista produse ce pot fi folosite pentru atenuarea edemului, ce vor fi recomandate de catre medicul specialist.

Vrei si tu buze cu volum? Contacteaza-ne si medicii nostri iti vor oferi exact ceea ce iti doresti!