0729 112 121 L-V: cu programare

Pregătește-ți zâmbetul pentru pozele din vacanță! Zâmbetul imaculat, cel mai bun accesoriu în perioada concediului

Ți-e gândul la vacanță, ai stabilit deja locația, ai cumpărat biletele de avion și ai făcut rezervările, iar tot ce-ți mai rămâne de pregătit este bagajul? Sigur nu uiți ceva extrem de important? Zâmbetului tău nu i-ar strica o procedură de albire completă, mai ales dacă ai de gând să imortalizezi toate momentele minunate din concediu și-ți vei expune dantura unui șir interminabil de fotografii și clipuri video! Ai timp destul pentru a parcurge toate etapele albirii dentare și, mai mult decât atât, beneficiezi de o Super Ofertă în luna iunie, la Ina Dent Ploiești!

Albirea profesională a dinților este o procedură dentară non-invazivă, realizată cu ajutorul unei aparaturi moderne și a unor soluții de curățare și albire a dinților în profunzime. Diferit de restul tehnicilor de albire despre care ai mai auzit până acum, spre exemplu benzile sau pasta de dinți cu efect de albire, procedura profesională pe care o poți face doar în cabinetul specialistului prezintă un avantaj major – calitatea. Pe lângă faptul că se utilizează produse de calitate superioară și echipamente de ultimă generație, ședințele de albire se realizează treptat, astfel încât dinții să nu fie afectați pe durata procesului de schimbare a culorii. În funcție de nuanța actuală și de cea care se dorește a fi obținută, doctorul va stabili numărul total de vizite pe care va trebui să le faci la cabinetul său. Primele schimbări se observă după a doua ședință de albire, iar la final ai garanția unui zâmbet imaculat și de durată.

De ce este această perioadă oportună pentru realizarea unei albiri dentare?

  • Înainte de orice altă procedură vei trece și printr-un control de rutină – pentru a determina numărul de ședințe de albire optim pentru tine, medicul va realiza și o scurtă inspecție la nivelul cavității bucale. Astfel, în cazul în care suferi de probleme dentare care ți-ar putea provoca neplăceri în vacanță, medicul dentist le va putea rezolva pentru tine, eliminând astfel riscul ca zilele tale libere să fie umbrite de durerile de dinți.
  • Nu te vei mai simți complexat în vreun fel de zâmbetul tău inestetic – a merge în vacanță presupune a interacționa cu oameni noi, fie turiști, fie parte a personalului hotelier unde alegi să te cazezi. Discuțiile curg de la sine, cu mai multă ușurință, atunci când nu ai niciun complex cu privire la aspectul tău. Astfel, zâmbetul imaculat te va ajuta să porți conversații cu mai multă ușurință și să te simți reconfortant în propria piele.
  • Rezultatul spectaculos te va face să-ți dorești cât mai multe fotografii – pielea proaspăt bronzată, ușor cafenie, se asortează perfect cu un zâmbet imaculat. Rezultatele albirii profesionale sunt atât de spectaculoase, încât îți vei dori să apari în cât mai multe fotografii, pentru a imortaliza din cât mai multe poziții proaspătul și imaculatul tău zâmbet.

 

Super Oferta lunii Iunie la Ina Dent Ploiești te ajută să ai dinți imaculați în vacanță!

Suntem promotori ai danturii fără cusur, astfel că luna Iunie vine însoțită de o oferă care-ți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze! În perioada 1-30 Iunie, pachetul complet de albire a dinților are preț redus, astfel că vei achita pentru ședințele de albire doar 990 lei! Știm că oferta vine la țanc pentru un ultim retuș înainte de vacanța de vară! Fă-ți programarea la InaDent Ploiești din timp, pentru a fi sigur că beneficiezi și tu de această promoție!