0729 112 121 L-V: cu programare

Cât durează o procedură completă de albire a dinților? Trei etape simple către un zâmbet de vacanță imaculat

Vrei să ai dinți mai albi, mai ales că se apropie vacanța, dar nu știi la ce variantă să apelezi? Mediul virtual abundă în sfaturi cu privire la obținerea unui zâmbet imaculat, pe internet găsindu-se tot felul de specialiști închipuiți, care recomandă tehnici ”homemade” de albire a dinților. Adevărul este că, exceptând tehnicile profesionale de albire, disponibile doar în cabinetul dentistului tău, celelalte modalități-minune oferă rezultate de scută durată, fără un efect imediat. Mai mult decât atât, folosirea în mod abuziv a produselor de albire din comerț poate conduce la probleme majore la nivelul danturii, deoarece nu vei ști niciodată cum să controlezi cantitatea de produs aplicată pe dinte, astfel că anumite substanțe ar putea afecta pulpa dentară în profunzime.

Dacă obiectivul tău este acela de a reda culoarea naturală a dinților, află că singura variantă eficientă și de lungă durată este albirea profesională, asistată de un dentist cu experiență și de aparatură modernă. Mirajul pe care îl oferă soluțiile de albire din comerț este de scurtă durată, iar raportul dintre calitate și preț se va dovedi, în cele din urmă, mult mai avantajos în cazul albirii profesionale. De altfel, procedura nu este deloc dificilă, deoarece tehnologia a evoluat considerabil, iar în prezent sunt suficiente 6-8 ședințe cu durată de aproximativ 1 oră, pentru a obține rezultatele mult dorite.

Ce presupune o albire profesională și cât durează întregul proces?

Așa cum menționam anterior, albirea profesională se realizează pe o perioadă de câteva săptămâni, pe parcursul a câteva ședințe. Numărul și durata acestora este stabilită de specialist, în funcție de cum arată dantura înainte de începerea procedurii. Dacă pacientul a avut sau încă are numite vicii majore, cum ar fi consumul de tutun, cafea, sau alte alimente vicioase smalțului, perioada completă necesară obținerii unui alb imaculat la nivelul dinților poate ajunge la 10 ședințe. Concret, etapele unei albiri complete presupun:

·         Etapa 1 – igienizarea dinților, prin detartraj și periaj profesional, pentru eliminarea impurităților.

·         Etapa 2 – albirea propriu-zisă a dinților, prin schimbarea nuanței treptat și uniform, controlat medical.

·         Etapa 3 – remineralizarea dinților cu un gel pe bază de flour, pentru a elimina senzația de sensibilitate.

 

Super Oferta lunii Iunie la Ina Dent Ploiești te ajută să ai dinți imaculați în vacanță!

Suntem promotori ai danturii fără cusur, astfel că luna Iunie vine însoțită de o oferă care-ți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze! În perioada 1-30 Iunie, pachetul complet de albire a dinților are preț redus, astfel că vei achita pentru ședințele de albire doar 990 lei! Știm că oferta vine la țanc pentru un ultim retuș înainte de vacanța de vară! Fă-ți programarea la InaDent Ploiești din timp, pentru a fi sigur că beneficiezi și tu de această promoție!