0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Albirea dintilor cu ZOOM ®Advanced Power

Din ce in ce mai multe persoane isi doresc un zambet perfect, dinti albi si stralucitori, asemenea vedetelor de cinema. Inovatia tehnologica recenta permite acum acest lucru. Prin urmare, perfectionarea tehnicilor de albire a dintilor a devenit o preocupare frecventa in clinica noastra.


Aici se folosesc cele mai noi solutii profesionale pentru albirea dintilor, cum ar fi celebra ZOOM ®Advanced Power.

Aceasta metoda permite obtinerea, in medie, de pana la 8 nuante de albire in cadrul unei singure sedinte, in mai putin de o ora. Principiul de actiune al tehnologiei de albire cu lampa Zoom se bazeaza pe activarea gelului de albire de catre lampa si consta in eliberarea ionilor de peroxid de hidrogen care ataca structura pigmentilor prezenti pe suprafata dentara, intreg procesul avand loc la nivelul smaltului si a dentinei, fara insa a afecta in vreun fel structura acestora.

ZOOM este cel mai apreciat sistem de albire dentara si este utilizat in majoritatea clinicilor dentare din intreaga lume. Rezultatul folosirii acestei tehnologii este unul rapid si ii ofera confort si siguranta pacientului in timpul sedintei.

Prin intermediul sistemului ZOOM se aplica un gel pe suprafata dintilor si cu ajutorul luminii aparatului acesta se activeaza, in sedinte de cate 15 minute.

Dupa albirea dentara cu Zoom Advanced Power este recomandat sa nu consumatialimente colorate, sa nu beticafea, cola sau vin rosu.

Aceasta procedura de albire dentara este inofensiva si ofera nuanta dorita dintilor. Este varianta perfecta atunci cand doriti sa aveti dintii albi intr-un timp scurt, putand sa aveti dinti mai albi si mai luminosi in doar cateva sedinte.

V-ati hotarat? Vreti sa aveti dintii mai albi? Va asteptam la Clinica Dentara Ina Dent.

Cauta