0729 112 121 L-V: cu programare

Avantajele alegerii implantului dentar

Dintii lipsa nu sunt o optiune! Cu cat amani vizita la dentist pentru identificarea celui mai bun plan de tratament, cu atat starea ta de sanatate se agraveaza. Mai mult, o dantura de care nu esti mandru iti afecteaza nu doar sanatatea, ci si fizionomia, capacitatea de masticatie, increderea in tine.

Stomatologia iti pune la dispozitie, azi, o serie de tratamente care te ajuta sa iti recapeti zambetul si stima de sine. In fata acestor alternative, o decizie este greu de luat, mai ales atunci cand pui in balanta beneficiile asupra sanatatii, costurile si riscurile interventiilor stomatologice.

Iata care sunt avantajele implantului dentar, o solutie de tratament recomandata in cazul unuia sau mai multor dinti lipsa!

Confort. Implantul dentar este singurul tratament de inlocuire a dintilor care reda aspectul natural al danturii. Acesta este vizibil atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al masticatiei, al fizionomiei fetei, al corectarii pronuntiei.

Mult mai confortabil decat protezele dentare, care pot fi incomode, un dinte reconstruit cu ajutorul unei radacini implantate se comporta perfect natural.

implant dentar InaDent Ploiesti

Rezistenta. Implanturile dentare sunt garantate un timp indelungat. Atunci cand beneficiaza de o ingrijire atenta, ele pot dura toata viata, cu maximum de siguranta in utilizare.

Estetica. Implantul permite reconstruirea danturii, astfel incat acesta sa aiba un aspect impecabil. Cu ajutorul lui, zambetul tau fermecator revine.

Economie. Cand doctorul dentist iti propune ca tratament implantul dentar, prima reactie este sa aduci in discutie costurile. Acestea, raportate la beneficiile pe care implantul dentar le ofera pe termen indelungat, nu sunt deloc costisitoare.

In plus, realizarea unui implant este un tratament care se intinde pe o perioada de cateva luni. Pentru reconstructia unui dinte cu ajutorul implantului costurile se pot esalona, astfel incat sa iti permiti sa beneficiezi de o solutie de tratament cu adevarat avantajoasa pe termen lung.

Implant dentar vs. proteza, punte dentara. Spre deosebire de inlocuirea dintilor lipsa prin punti dentare si proteze fixe sau mobile, implantul este o solutie de tratament cu daune minime asupra danturii. Daca la montarea puntilor dentare, dintii vecini sunt slefuiti, nervul este scos in anumite situatii, implantul nu afecteaza sanatatea generala a dintilor tai.

Implantul dentar este o solutie de tratament pentru dintii lipsa care imbina excelent redarea aspectului estetic natural cu cel functional, contribuind la refacerea unei danturi sanatoase si a unui zambet stralucitor!

Sursa poze: Google