0729 112 121 L-V: cu programare

Bun venit, Roxana Toma!

Primavara a venit cu vesti bune pentru InaDent Ploiesti - echipa noastra s-a marit. Ii uram bun venit noii noastre colege -Roxana Toma, medic specialist endodont.

Roxana Toma este medic specialist endodont cu o experienta vasta in efectuarea manoperelor de stomatologie generala si a celor specifice endodontice cu diga si cu sisteme rotative, dar si in stabilirea planurilor de tratament.

Roxana Toma, medic specialist endodont

Stii fara indoiala ca perfectiunea zambetului este, de fapt, echilibrul dintre aspectul estetic si sanatatea danturii. Tratamentele de canal redau sanatatea dintelui din interior, eliminand infectiile si, odata cu acestea, sensibilitatea si durerea. Atunci cand sunt corect efectuate, tratamentele endodontince reusesc sa salveze dantura fara extractii sau interventii chirurgicale dificile si costisitoare.

Consideram ca profesionalismul, etica medicala, cunostintele, experienta si indemanarea medicului sunt foarte importante pentru aceste proceduri efectuate frecvent in stomatologie. De aceea, dorim sa iti punem la dispozitie cea mai buna echipa si cele mai performante echipamente pentru a mentine sanatatea zambetului tau.

Suntem siguri ca experienta noii noastre colege in diagnosticarea afectiunilor endodontice, stabilirea planului de tratament endodontic, efectuarea tratamentului endodontic propriu-zis si monitorizarea in timp a pacientilor va fi de bun augur pentru realizarea de tratamente de canal care sa ofere viata lunga danturii printr-o manopera rapida si fara durere. 

Ne bucuram ca, incet, incet, echipei InaDent i se alatura oameni pasionati de meseria lor, dornici sa-si foloseasca experienta, cunostintele, dar si cele mai noi tehnologii pentru a putea oferi solutii eficiente de tratament pacientilor care intra in clinica noastra. Prezenta Roxanei Toma - medic specialist endodont in echipa InaDent Ploiesti este un mare plus atat pentru noi, cat si pentru pacientii nostri! Inca o data, bun venit!