0729 112 121 L-V: cu programare

Vampire Facial (Tratamentul lui Dracula)

Intampini aceste probleme la nivelul tenului?

Cearcane de culoare inchisa si pungi sub ochi?

Linii fine la nivelul gurii, obrajilor si ochilor?

Tenul tau nu mai este la fel de luminos, sanatos si ferm precum era?

Tratamentul cu plasma bogata in plachete (PRP) are o istorie vasta, folosindu-se in principal in medicina ortopedica, in stomatologie si in operatiile de reconstructie. Acum beneficiile acestuia sunt aplicate si in alte domenii ale medicinei, precum dermatologia si regenerarea faciala. Studii vechi de peste 30 de ani arata ca PRP ajuta la producerea colagenului, iar studii mai noi demonstreaza ca PRP poate reduce afectiunile legate de arsuri solare sau riduri.

Injectarea de plasma bogata in plachete este unul dintre tratamentele ce au revolutionat domeniul esteticii faciale. Ideea care sta la baza acestui tratament este aceea de a folosi resursele interne ale organismului pentru regenerarea tesuturilor. Exista destule leziuni care pot fi tratate prin intermediul PRP - tendinitele, rupturile de tendon si cele musculare, dar si anumite afectiuni ale tenului.

Foarte multe persoane faimoase, precum Tiger Woods, Kim Kardashian sau Rafael Nadal, au folosit acest tratament pentru a trata diverse probleme. Plachetele folosite pentru un astfel de tratament sunt extrase din sangele pacientului, continand peste 40 de factori de crestere ce ajuta la regenerarea tesuturilor.

Ce este, mai exact, Tratamentul lui Dracula?

Dupa ce sangele a fost recoltat, se extrage plasma, iar plachetele sunt utilizate intr-o procedura non-invaziva, folosind ace similare celor folosite in acupunctura, pentru a intineri pielea fetei. Tratamentul este numit in acest mod (Vampire Facial/ Tratamentul lui Dracula) deoarece foloseste sangele pacientului pentru a realiza imbunatatiri la nivelul propriei pieli.
"PRP este un tratament estetic de regenerare, care incurajeaza in mod natural pielea sa realizeze mai mult colagen si elastina si astfel sa reinnoiasca si sa refaca aspectul pielii" Dr. Stefanie Williams, MD.

Multiple zone pot fi tratate prin intermediul Tratamentului lui Dracula, precum aria din jurul ochilor, obrajii, pielea de la nivelul gatului, dar si mainile si decolteul. Persoanele ce sufera de anumite afectiuni cutanate, dar si de boli metabolice nu pot beneficia de acest tratament.

Afla mai multe detalii despre acest tratament contactand Clinica Dentara Ina Dent: https://www.inadentploiesti.ro/contact.php