0729 112 121 L-V: cu programare

Dinti lipsa? Implantul este tratamentul potrivit!

Problemele inestetice ale danturii se reflecta in stilul tau de viata! Lipsa unui singur dinte duce la schimbari majore in alimentatie, prin masticatia incorecta si evitarea anumitor alimente, prea tari, prea reci, prea calde. In plus, viata sociala si increderea in sine sunt influentate intr-un mod negativ, deoarece pierderea dintilor este una dintre cauzele pentru care te feresti sa vorbesti, sa zambesti, sa socializezi.

La 40 de ani, este prea devreme sa lasi problemele dentare sa te afecteze! De fapt, acestea ar trebui tratate precum orice alta afectiune de sanatate, la orice varsta.

Pentru a remedia lipsa unuia sau a mai multor dinti exista solutii adecvate, in functie de starea ta de sanatate. Cel mai eficient tratament este, fara indoiala, implantul dentar.

Experienta in domeniul stomatologic a dovedit ca implantul dentar poate fi folosit chiar si dupa 40 de ani cu rezultate excelente. Rata mare de succes a acestei interventii este unul dintre cele mai importante argumente pe care ar trebui sa le iei in seama.

Pe langa siguranta unui tratament cu rata mare de succes, implantul dentar iti ofera:

  • Un aspect estetic deosebit.
  • Posibilitatea de a proteja dintii naturali care nu sunt afectati si osul.
  • Confort in masticatie, in vorbire.
  • Garantia unei solutii durabile in timp.
  • Zambet sanatos si stralucitor.

Implantul dentar este folosit ca suport pentru inlocuirea unui dinte sau a unei intregi arcade.

In cazul unui singur dinte lipsa, implantul dentar este ideal. Acesta ajuta la reconstruirea danturii tale, intr-un mod natural, prin implantarea unei radacini articifiale din titan in spatiul gol. Ulterior, dupa ce radacina s-a fixat, dintele reconstruit se va comporta precum unul natural atat in ceea ce priveste aspectul, cat si in ceea ce priveste functionalitatea. Mai mult, inserarea implantului nu duce la degradarea dintilor care se invecineaza cu lucrarea.

Implant dentar InaDent Ploiesti

In cazul mai multor dinti lipsa sau a unei intregi arcade, implantul este o solutie eficienta pentru montarea protezelor. Spre deosebire de protezele care nu beneficiaza de o astfel de fixare, cele sprijinite si sustinute de implanturi sunt mult mai confortabile si iti ofera o stabilitate mult mai buna. O proteza care nu aluneca si nu se misca inseamna un confort sporit, o dictie, o masticatie si un aspect estetic cu mult imbunatatite.

Stiai ca peste 30% dintre romani au cel putin un dinte lipsa, iar cei mai multi dintre acestia au varste peste 40 de ani?

Daca si tu faci parte dintre ei, trebuie sa fii constient ca viata ta s-ar putea schimba considerabil atunci cand vei inceta sa crezi ca afectiunile dentare sunt probleme minore si pot fi ignorate. Solutii medicale exista! Afla de la medicii specialisti ai clinicii dentare InaDent Ploiesti care este cel mai potrivit tratament pentru tine!

Programeaza-te online, aici, si ai parte de consultatie si un plan de tratament gratuite pentru a remedia problemele de sanatate dentara care iti afecteaza stilul de viata!

 

Sursa poze: Google