0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Trei lucruri esentiale pentru dinti sanatosi

Daca ne uitam pe radiografiile majoritatii pacientilor, ca de altfel si in exemplele de mai jos, observam ca cele mai multe carii/dinti lipsa sunt in zona mai putin accesibila periajului dentar, zona dintilor din spate .

Cauzele frecventei mai mari a acestor carii in zona molarilor si premolarilor sunt influentate de mai multi factori, insa cei mai importanti sunt:calitatea periajului, frecventa periajului si controlul periodic.

Prin morfologia lor - forma si asezare - acesti dinti sunt predispusi sa mentina alimente in zonele retentive si de contact.

Lipsa unui periaj temeinic duce la o igienizare superficiala a acestor zone .

Igienizarea superficiala ajuta la dezvoltarea microorganismelor care favorizeaza aparitia placii dentare, precum si a cariilor dentare.

Daca vrei sa ai dinti sanatosi,trebuie sa te speli pe dinti corect, de cel putin doua ori pe zi:seara - inainte de culcare - si dimineata.

Cel de-al treilea lucru, care vine ca o cheie de verificare a activitatii zilnice de curatire a dintilor, este un control de cel putin doua ori pe an la o clinica dentara . Aici poti obtine sprijinul si parerea unui specialist, precum si un detartraj/ periaj profesional pe ambele arcade, care sa te ajute sa ai dinti sanatosi.

Deviza noastra: FARA DURERE