0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Zambet de vacanta

Pe masura ce inaintam in varsta, dintii isi schimba in mod natural culoarea. Uneori, daca se consuma in cantitati mari ceai, cafea, vin rosu sau alte alimente si bauturi bogate in coloranti, dintii se pot decolora mult mai repede. O alta cauza majora a ingalbenirii dintilor este fumatul.


Produsele pentru albirea dintilor pot stopa sau incetini acest proces. Ele contin, de obicei, substante chimice care, atunci cand se descompun, ii permit oxigenului sa ajunga in suprafata exterioara tare a dintilor, albindu-i. Cat timp va dura acest efect de albire, este diferit de la om la om si poate varia de la cateva luni pana la 3 ani.

Exista mai multe modalitati pe care le poti adopta pentru albirea dintilor. Poti achizitiona diverse kituri pentru tratamentul la domiciliu sau apelezi la un medic stomatolog. Albirea dintilor nu va functiona pe dinti falsi, coroane sau umpluturi( inclusiv plombele de culoarea dintelui), dar medicul dentist poate fi in masura sa le inlocuiasca pe acestea cu altele adecvate. Daca ti s-a aplicat un tratament de canal, pe orice dinte, acesta se poate decolora in timp. Totusi, exista posibilitatea de a albi acesti dinti prin aplicarea produsului de albire in interiorul dintelui.

Daca ai carii sau boli ale gingiilor, acestea trebuie sa fie tratate inainte de a incepe orice tratament de albire. Exista cazuri in care medicul stomatolog poate descuraja procesul de albire a dintilor. De exemplu, albirea dintilor nu este recomandata femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

Discuta cu medicul dentistdespre diferitele metode de albire si alege care va fi cea mai eficienta pentru tine, pentru a avea cu tine, permanent, un Zambet de Vacanta