0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Despre albirea dintilor

Pe masura ce inaintam in varsta, dintii isi schimba, in mod natural, culoarea. Uneori, daca se consuma in cantitati mari ceai, cafea, vin rosu sau alte alimente si bauturi bogate in coloranti, dintii se pot decolora mult mai repede. O alta cauza majora este fumatul, care ingalbeneste dintii.

Produsele pentru albirea dintilor pot stopa sau incetini acest proces. Ele contin, de obicei, substante chimice care, atunci cand se descompun, ii permit oxigenului sa ajunga in suprafata exterioara tare a dintilor, albindu-i. Cat timp va tine acest efect de albire, este diferit de la om la om si poate varia de la cateva luni pana la 3 ani.

Exista mai multe modalitati pe care le puteti adopta pentru albirea dintilor. Puteti achizitiona diverse kituri pentru tratamentul la domiciliu sau puteti apela la un medic stomatolog. Albirea dintilor nu va functiona pe dinti falsi, coroane sau umpluturi (inclusiv plombele de culoarea dintelui), dar medicul dentist poate fi in masura sa le inlocuiasca pe acestea cu altele adecvate. Daca vi s-a aplicat un tratament de canal, pe orice dinte, acesta se poate decolora in timp. Totusi, exista posibilitatea de a albi acesti dinti prin aplicarea produsului de albire, in interiorul dintelui.

Discutati cu medicul dentist despre diferitele metode de albire si stabiliti care va fi cea mai eficienta pentru dvs.

Daca aveti carii sau boli ale gingiilor, acestea vor trebui sa fie tratate inainte de a trece prin orice tratament de albire. Exista unele cazuri in care medicul stomatolog poate descuraja procesul de albire a dintilor. De exemplu, albirea dintilor nu este recomandata pentru femeile insarcinate sau care alapteaza.