0729 112 121 L-V: cu programare

Vrei sa ai buze perfecte? Noi avem solutia! Afla mai multe:

Cine nu isi doreste sa aibabuze plinesiperfect conturate?

Buzele si zambetul au fost intotdeauna asociate cu tineretea, iar forma lor este considerata ca fiind un element important in mai multe culturi.

In zilele noastre, exista un trend - buze pline si buze frumos conturate, insa nu oricine a avut norocul sa se nasca aceste trasaturi ale gurii.

Nu va simtiti descurajate:avem solutia!

 

LaIna Dent, clinica stomatologica din Ploiesti, oferim si servicii deestetica faciala:incearcatratamentul cuacid hialuronic Juvedermpentru marirea sau remodelarea buzelor.

 

Ce este Acidul Hialuronic?

 

Acidul Hialuronic este osubstanta care ajuta la hidratare, gasindu-se in mod natural in organism, fiind un hidrant biologic, natural, al pielii.

Acesta se foloseste in urmatoarele proceduri estetice: marire / contur buze, tratament riduri, umplere santuri nazolabiale / colturile gurii, umplere cearcane, augmentare pometi.

Prin injectarea in buze, acestea au o forma mai bine definita, capata volum, obtinandu-se buze pline, netede, al caror aspect este unul hidratat.

 

Ce este Acidul Hialuronic Juvederm?

 

Juvedermeste una dintre primele substante de umplere cu acid hialuronic, non-animal, care contine si anestezic. Acest lucru face ca procedura sa fie nedureroasa, iar injectarea sub piele ajuta la refacerea imediata a volumului.

Acidul Hialuronic - produs de firmaALLERGAN se remarca printr-o consistenta fina, ce patrunde cu usurinta sub piele, lasand un aspect natural si imbunatatit.

 

De ce sa alegi procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic?

 

  • Costuri reduse, in comparatie cu interventiile chirurgicale;
  • Se foloseste anestezie locala;
  • Efectele dureaza pana la 1 an;
  • Se efectueaza rapid (15 minute), iar rezultatele se vad imediat.

 

Cui se adreseaza acest tratament?

 

Celor care doresc:

  • Imbunatatirea aspectului estetic facial;
  • Volum al buzelor;
  • Un contur bine definit al gurii;
  • Corectarea ridurilor fine din zona gurii.

 

Cum se va desfasura procedura?

 

Pacienta se va prezenta laconsult, pentru a stabili ceea ce asteapta in urma tratamentului, iar medicul va decide cantitatea de substanta necesara.

Cu45 de minute inaintede injectare, se va aplica unanestezic local, o crema.Pe parcursul procedurii pacienta va fi constienta si poate interactiona cu medicul, care ii va explica fiecare pas al interventiei, pentru ca totul sa decurga fara griji.

 

Tot ce ai de facut este o programare, dand click aici:PROGRAMEAZA-TE!