0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Albirea dintilor cu ZOOM o stralucire care dureaza

Crezi ca zambetul tau nu mai are stralucire? Gandeste-te cum ar fi sa ai un zambet perfect, precum vedetele, printr-o solutie profesionala garantata de albire a dintilor? Fara durere, fara timp pierdut, 100% sigura in ceea ce priveste sanatatea dentara.

Cea mai eficienta modalitate de albire a dintilor este ZOOM Advanced Power de la Philips. Aceasta reuseste sa redea stralucirea zambetului intr-un timp scurt si sa asigure rezultate de durata, fara efecte adverse.

ZOOM Advanced Power este o metoda speciala, folosita tot mai des datorita celor 3 avantaje majore: nu este o procedura dureroasa, dureaza mai putin de o ora, are un efect prelungit. Prin aceasta solutie profesionala obtii rapid si comod un zambet stralucitor pentru o perioada mare de timp, rezultat pe care metodele traditionale de albire a dintilor nu le garanteaza.

Concret, dintii sunt albiti cu ajutorul unei solutii testate sub forma de gel activata prin lumina utravioleta generata de o lampa. Gingiile, dintii si smaltul nu sunt afectati. Usorul disconfort care poate fi simtit, in functie de pacient, in timpul procedurii si cateva zile dupa aceasta este unul de scurta durata, aproape insesizabil, fara efecte secundare.

NU creaza sensibilitate la aer si alimente cu temperaturi scazute sau ridicate.
NU distruge structura dintilor.
NU afecteaza gingiile.

Albirea dintilor prin tehnica Zoom dureaza in mod normal 45 de minute, dar sedinta se poate prelungi pana la o ora deoarece este necesara o pregatire a pacientului. In acest timp, dintii pot fi albiti cu pana la 8 nuante, astfel incat rezultatele sunt impresionante.

Daca zambetul tau incepe sa isi piarda stralucirea este nevoie de o vizita la medicul stomatolog.

In clinicile stomatologice care acorda o importanta deosebita procedurilor de estetica dentara, clientul este consultat si sfatuit de catre medicul stomatolog. Acesta este singurul care poate realiza acest tratament necesar pentru albirea dintilor.

Pentru a castiga timp, programeaza-te online, aici, la unul dintre specialistii InaDent Ploiesti si beneficiezi de o consultatie si un plan de tratament gratuite. Fa primul pas pentru a avea dinti albi si stralucitori cu ajutorul celei mai eficiente tehnici de albire, ZOOM Advanced Power de la Philips!

 

Sursa poza: Google