0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Un zambet de 5 stele

Fatetele dentare sunt dispozitive cosmetice, ce tin de estetica dentara si se aplica pe fata vizibila a dintilor din fata pentru a imbunatati considerabil estetica dentara.

In general, pacientii ce au probleme la nivelul acestor dinti, precum dinti ciobiti sau dinti patati ce nu pot fi adusi la culoarea naturala cu ajutorul albirii, apeleaza la ajutorul fatetelor. De asemenea, strungareata poate fi corectata cu ajutorul fatetelor.

Fatetele dentare pot fi montate doar dupa ce alte afectiuni au fost rezolvate. Nu se poate vorbi despre fatete dentare atunci cand boala parodontala este prezenta sau exista gingii inflamate. De asemenea, fatele dentare pot fi aplicate doar dupa ce dintii au fost indreptati, in cazul in care acestia erau foarte strambi. Practic, fatetele dentare sunt ultima cosmetizare a zambetului, dupa ce in prealabil au fost tratate problemele dentare. Inainte de a avea o dantura frumoasa este bine sa avem o dantura sanatoasa.

Desi fatetele se cimenteaza cu un ciment special adeziv si nu exista riscul sa cada sau sa se sparga, avand o durata foarte mare de viata, dupa montarea acestora, pacientii trebuie sa fie atenti la alimentatie. Nu trebuie sa muste din alimentele dure si trebuie sa protejeze fatetele. Acestea sunt foarte subtiri, realizate dintr-un material ceramic intre 0.3 - 0.5 mm si este bine ca pacientii sa aiba grija de ele pentru a le pastra in cea mai buna stare.

Fatetele dentare reprezinta singura metoda prin care oricine poate obtine un zambet alb si stralucitor precum cel al vedetelor de la Hollywood.