InaDent Logo
PROGRAMĂRI ONLINE
0729 112 121 L-V: cu programare
Telefon

IMPLANTOLOGIE

Ai un dinte sau dinți lipsă? Implanturile dentare sunt soluția. Ele pot înlocui fiecare câte un dinte sau
pot fi bază de susținere pentru o soluție protetică complexă: punți dentare sau proteze.

DE CE IMPLANTURILE DENTARE?


Implanturile dentare sunt soluția cea mai apropiată de dinții naturali. Ele te ajută să trăiești o viață reconfortantă așa cum îți dorești - să zâmbești, să râzi, să mănânci cu încredere, să vorbești și să savurezi fiecare clipă, fără grija dinților.

Implanturile dentare sunt de diverse mărimi și forme, însă cele mai uzuale iau forma rădăcinii dintelui, pe care o imită, având aspectul unui șurub. Soluția protetică pe implanturi dentare este alcătuită din trei piese, evidențiate în imaginea alăturată.

Piesa care intră în os (A) este cea care va oferi suportul mecanic și rezistența la masticare a viitorului dinte, așa cum o făcea rădăcina dintelui natural. Această piesă este biocompatibilă, iar organismul o va accepta și va forma în jurul ei un țesut care să îi ofere robustețea necesară pentru fixarea unei coroane dentare sau suport pentru o construcție protetică viitoare.

În faza a doua, se prinde de acest șurub un bont (B) care este legătura dintre partea intraosoasă – rădăcina artificială a dintelui – și partea fizionomică (C) – coroana propriu-zisă sau puntea dentară. Implanturile dentare sunt cele mai folosite soluții protetice în ultimii 30 de ani, având o rată de reușită deosebit de ridicată, chiar și în cazurile cu complicații patologice. Cu ele te simți, arăți și funcționezi ca și cum ar fi dinții tăi naturali.

CUI SE ADRESEAZĂ?


Implanturile dentare sunt o soluție care se adresează persoanelor adulte de toate vârstele și chiar adolescenților care au nevoie de o soluție protetică viabilă și de durată. Începând chiar cu vârsta de 16 ani la fete și 18 ani la băieți, atunci când oasele feței ajung la stadiul final de dezvoltare, implantul este soluția pentru rezolvarea unor traumatisme care au dus la pierderea dinților, anodonții (lipsa dinților din naștere), infecții sau degradări ale coroanelor dentare.

4 AVANTAJE ALE IMPLANTURILOR DENTARE

Iată patru avantaje importante ale implanturilor dentare, comparativ cu alternativele lor, cum ar fi protezele și podurile:

  • Te simți și arăți minunat. Fiind o copie fidelă a dinților naturali, îți asigură confortul și încrederea necesară unui trai liniștit, fără grija unei atenții speciale acordate masticației, vorbirii sau igienizării.
  • O construcție trainică. Chiar dacă sunt costisitoare și invazive la momentul implementării, implanturile dentare sunt făcute să reziste o perioadă lungă de timp. Alte soluții protetice – proteza mobilă, punți dentare – necesită refacerea și/ sau adaptarea anuală ori la 5-10 ani.
  • Sunt simple și sigure. Coroanele montate pe implanturi sunt fixe și te ajută să vorbești, râzi, mănânci fără să ai vreo reținere că pot aluneca sau că se pot dezlipi. Odată integrat în os, implantul este acceptat de organism și nu cauzează complicații în timp. Cu implanturile dentare poți să zâmbești larg, să râzi și să ai un discurs natural, efervescent, fără rețineri.
  • Ajută la aspectul fizionomic și funcțional. Spațiile goale lăsate de mai mulți dinți lipsă afectează aspectul fizionomic al feței, accentuând imaginea de îmbătrânire .

Totodată dinții învecinați spațiului lăsat de dintele sau dinții lipsă au tendința de a migra în spațiul lăsat liber atât în plan vertical, cât și orizontal și se pot chiar roti. Acest fapt duce la schimbarea fizionomiei, precum și la disfuncționalități în masticare, vorbire și mimică.

Lipsa pe o perioadă mai îndelungată a unui dinte duce la rezorbția osului în acel loc, fapt ce poate fi prevenit cu un implant dentar.

Fiind o soluție independentă în refacerea unui dinte, implantul dentar nu necesită intervenția mecanică invazivă (pilirea dinților sănătoși) asupra dinților vecini ca în cazul punților dentare.

CARE SUNT PAȘII?În clinica Ina Dent, implantul dentar urmărește, de obicei, următorii pași:

IMPLANTOLOGIA OFERĂ INCREDERE!
Noi îți oferim soluția completă pentru un zâmbet perfect.

PREȚURI IMPLANTOLOGIE
PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE

GARANȚIA BANILOR

DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT DE LUCRARE,
ÎȚI GARANTĂM RETURNAREA ÎNTREGII SUME
VEZI MAI MULTE DETALII

OFERIM GRATUIT

CONSULTAȚIA INIȚIALĂ ȘI
PLANUL DE TRATAMENT SUNT GRATUITE
VEZI INFO OFERTĂ

CALITATE/PREȚ

NU OFERIM CEL MAI MIC PREȚ,
DAR NE STRĂDUIM SĂ BENEFICIEZI DE CEL MAI BUN COST
VEZI OFERTA NOASTRĂ
line

© Copyright 2015 INADENT Ploiești - Clinică Dentară. Toate drepturile rezervate.

Info Cookie Politica de confidențialitate Termeni și Condiții ANPC SOL ANSPDCP
Facebook - Inadent Instagram - Inadent Youtube - Inadent Google Plus - Inadent