InaDent Logo
PROGRAMĂRI ONLINE
0729 112 121 L-V: cu programare
Telefon
Radiologia dentară - Cel mai nou serviciu disponibil în Clinica Dentară Ina Dent

Radiologia dentară - Cel mai nou serviciu disponibil în Clinica Dentară Ina Dent

Autor: Ina Dent Ploiesti | Data Publicarii: 04-10-2018 | Categoria: General | 203 Vizualizari

Pentru că timpul este prețios și pentru că ne pasă, managementul Clinicii Dentare Ina Dent a considerat o prioritate achiziționarea unui aparat de radiografie dentară panoramică. Astfel, se reduce timpul necesar identificării problemelor stomatologice ce nu pot fi observate cu ochiul liber și crește confortul pacienților ce găsesc în același loc serviciul de care au nevoie în care își rezolvă problemele stomatologice.

Prin intermediul radiografiei dentare medicul stomatolog are posibilitatea să își formeze o imagine completă a dinților și maxilarului, aceasta fiind esențială în diagnosticarea corectă a afecțiunilor stomatologice și în observarea anumitor detalii ce nu se pot vedea în cadrul examenului clinic.

Radiografia dentară poate dezvălui atât probleme dentare, cât și medicale, precum: boală parodontală avansată, chisturi în oasele maxilare, tumori maxilare, cancer bucal, dinți afectați, tulburări ale mandibulei sau sinuzită.

Deoarece tehnologia a evoluat, expunerea la radiații pentru realizarea radiografiei dentare nu mai reprezintă o problemă, fiind necesar un timp de expunere foarte scurt. Prin comparație, atunci când zburați cu avionul vă expuneți unei cantități mai mari de radiații față de momentul în care realizați o radiografie dentară.

Un alt avantaj al radiografiei panoramice este confortul mărit pentru pacient. Spre deosebire de o radiografie intraorală tradițională - în care detectorul de film / raze X este plasat în interiorul gurii, ceea ce creează  disconfort pentru pacienți (senzații de vomă) - filmul pentru raze X panoramice este conținut în interiorul aparatului, fapt care crește confortul pacientului.

Radiografia dentară folosește o doză foarte mică de radiații ionizante (raze X) ce nu reprezintă riscuri pentru sănătate. Realizarea unei radiografii dentare prezintă avantaje în tratarea afecțiunilor stomatologice și produce mult mai puține probleme decât neidentificarea la timp a unei afecțiuni dentare.

Te așteptăm în Clinica Dentară Ina Dent să beneficiezi de radiografii dentare realizate cu aparatură de ultimă generație!

SHARE:
TAGURI:
radiologie dentara ploiesti
radiografie dentara ploiesti
radiografie dinti ploiesti

ALTE ARTICOLE

ADAUGA UN COMENTARIU

CAUTA

ARTICOLE NOI

ARTICOLE POPULARE

TAGURI

ARHIVA

GARANȚIA BANILOR

DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT DE LUCRARE,
ÎȚI GARANTĂM RETURNAREA ÎNTREGII SUME
VEZI MAI MULTE DETALII

OFERIM GRATUIT

CONSULTAȚIA INIȚIALĂ ȘI
PLANUL DE TRATAMENT SUNT GRATUITE
VEZI INFO OFERTĂ

CALITATE/PREȚ

NU OFERIM CEL MAI MIC PREȚ,
DAR NE STRĂDUIM SĂ BENEFICIEZI DE CEL MAI BUN COST
VEZI OFERTA NOASTRĂ
line

© Copyright 2015 INADENT Ploiești - Clinică Dentară. Toate drepturile rezervate.

Info Cookie Politica de confidențialitate Termeni și Condiții ANPC SOL ANSPDCP
Facebook - Inadent Instagram - Inadent Youtube - Inadent Google Plus - Inadent