InaDent Logo
PROGRAMĂRI ONLINE
0729 112 121 L-V: cu programare
Telefon
Back to school- dinți curați și sănătoși

Back to school- dinți curați și sănătoși

Autor: Ina Dent Ploiesti | Data Publicarii: 03-09-2018 | Categoria: General | 72 Vizualizari

Deși încă este foarte cald afară, toamna este cu siguranță pe drum și aceasta înseamnă că este momentul ca al tău copil să se întoarcă la școală.

Chiar dacă sunt foarte multe lucruri de pregătit înainte de începerea anului școlar, cum ar fi cumpărarea unor haine noi și a rechizitelor școlare, trebuie să ai grijă și de igiena dentară a copilului tău.

Menținerea sănătății orale a copilului tău este esențială pentru ca acesta să aibă un an școlar productiv. Urmează acești pași simpli, iar copilul tău va fi 100% pregătit să înceapă anul școlar cu zâmbetul pe buze.

 

 

Programează-l la o consultație!

Dacă aștepți până în ultimul moment pentru a programa o consultație la medicul stomatolog, probabil nu o vei putea face în timp util. Ar fi indicat să-l programezi înainte de începerea anului școlar, deoarece, deseori după o zi lungă de școală, este destul de dificil pentru copil să stea liniștit în cabinetul stomatologic. Este important ca medicul stomatolog să îl consulte pentru a vedea dacă există probleme și pentru a le putea trata înainte de începerea anului școlar.

Mențineți o dietă sănătoasă!

Vara este cel mai potrivit moment pentru a mânca sănătos, o știm cu toții. De aceea o dietă sănătoasă pentru copilul tău este la fel de importantă ca periajul dinților. Desigur, îi mai poți oferi câteva gustări din când în când, însă recomandăm alimentele sănătoase.

O igienă orală riguroasă acasă

Vizita copilului la stomatolog va fi mult mai plăcută dacă acesta nu are carii. Ajută-ți copilul să aibă dinții sănătoși, încurajându-l să-și mențină obiceiurile de igienă orală corespunzătoare pe tot parcursul vacanței.

Sfaturile menționate mai sus sunt valabile în orice anotimp, nu doar vara. Înainte de începerea anului școlar, recomandăm un periaj profesional pentru a îndepărta placa bacteriană de pe dinții copilului.

De asemenea, la consultația realizată înainte de începerea anului școlar, vom trata și diverse probleme stomatologice, dacă este cazul. Astfel, copilul tău va începe anul școlar cu un zâmbet frumos și sănătos.

SHARE:
TAGURI:
inadent
clinica dentara ploiesti
cabinet stomatologic ploiesti
dentist ploiesti
stomatolog ploiesti

ALTE ARTICOLE

ADAUGA UN COMENTARIU

CAUTA

ARTICOLE NOI

ARTICOLE POPULARE

TAGURI

ARHIVA

GARANȚIA BANILOR

DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT DE LUCRARE,
ÎȚI GARANTĂM RETURNAREA ÎNTREGII SUME
VEZI MAI MULTE DETALII

OFERIM GRATUIT

CONSULTAȚIA INIȚIALĂ ȘI
PLANUL DE TRATAMENT SUNT GRATUITE
VEZI INFO OFERTĂ

CALITATE/PREȚ

NU OFERIM CEL MAI MIC PREȚ,
DAR NE STRĂDUIM SĂ BENEFICIEZI DE CEL MAI BUN COST
VEZI OFERTA NOASTRĂ
line

© Copyright 2015 INADENT Ploiești - Clinică Dentară. Toate drepturile rezervate.

Info Cookie Politica de confidențialitate Termeni și Condiții ANPC SOL ANSPDCP
Facebook - Inadent Instagram - Inadent Youtube - Inadent Google Plus - Inadent