0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

O noua colaborare InaDent Ploiesti

Cat de des te privesti in oglinda? Stii ca atunci cand zambesti, 17 muschi de la extremitatile gurii, dar si din apropierea ochilor sunt pusi in "miscare"? Nu doar dintii albi si stralucitori te ajuta sa ai un zambet luminos si increzator, ci si o fata relaxata, ochi mai luminosi, lipsa ridurilor care apar odata cu inaintarea in varsta.

Ina Dent iti ofera solutia completa pentru un zambet perfect, obtinut prin solutii eficiente de estetica dentara (albire dentara) si prin proceduri simple si rapide cu scopul de a  atenua ridurile prin injectarea cu toxina botulinica si peeling chimic superficial. Te ajutam sa iti transformi zambetul in expresia starii de bine pe care o meriti. 

Ne face o deosebita placere sa anuntam ca am inceput  o noua colaborare si, astfel, o noua etapa importanta in activitatea noastra.  Echipa noastra a adaugat un nou membru  - dr. Andrei Museteanu - Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva - caruia ii uram bun venit si care ne va ajuta sa iti oferim solutii complete de estetica dentara si faciala pentru zambet irezistibil.

Andrei Museteanu - Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Andrei Museteanu - Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva este Membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania. In urma Concursului National de Intrare in Rezidentiat, a inceput pregatirea in Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva in Centrul Universitar Bucuresti, in cea mai mare clinica de profil din tara: Spitalul Clinic de Urgenta de Chirugie Plastica, Reparatorie si Arsuri (Spitalul de Arsi). In timpul rezidentiatului, in afara pregatirii curente, de profil, a participat la congrese de specialitate nationale si internationale (SUA - San Francisco, Muntenegru), worksopuri despre rejuvenare si antiaging.
Dupa terminarea rezidentiatului, a devenit Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Reparatorie.

Cat de mult conteaza zambetul? Aspectul fizic are un impact foarte important asupra noastra si asupra relatiilor cu cei din jur. Zambetul este darul pe care-l oferi aproapelui (O. Paler), este fericirea care se afla chiar sub nasul tau. De aceea, este esential sa stii ca poti obtine - prin metode simple, rapide si lipsite de riscuri -  un  aspect general al fetei mult mai odihnit si mai relaxat, o stare generala de bine. dr. Andrei Museteanu

Bun venit, dr. Andrei Museteanu! Impreuna, oferim pacientilor Clinicii InaDent solutii complete pentru un zambet irezistibil.