0729 112 121 L-V: cu programare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/inadentp/public_html/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/sppagebuilder.php on line 147

Avantajele protezelor dentare

Chiar si in cazurile in care igiena dentara este realizata cu regularitate, odata cu varsta, apar diferite afectiuni care au efecte asupra danturii. Dupa 40 de ani, afectiunile gingivale sunt cele mai frecvente cauze care duc la pierderea dintilor.

Problemele de sanatate care apar la inainte de varsta a doua afecteaza starea generala a numeroase persoane, increderea in sine, pastrarea unui stil de alimentatie sanatos si comunicarea cu cei din jur si sunt asociate cu boli precum diabetul, afectiunile cardiace, cancerul, cu dieta neechilibrata, igiena orala precara, stresul, fumatul, administrarea de medicamente cu efecte asupra danturii.

Acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui sa tratezi cu atentie orice problema care afecteaza sanatatea dintilor tai, indiferent de varsta. Mai ales ca, stomatologia, prin lucrarile protetice iti ofera solutii pentru remedierea dificultatilor pe care le ai de confruntat, indiferent ca trebuie sa apelezi la numeroasele tipuri de proteze fixe sau la protezele mobile.

Cele mai la indemana solutii pentru a-ti recapata zambetul este alegerea, la sfatul medicului stomatolog, a lucrarilor protetice potrivite, in functie de complexitatea problemelor tale dentare. Acestea au marile avantaje de a arata natural si de a fi confortabile.

In plus, odata cu finalizarea lucrarilor protetice recomandate de dentist, va fi usor sa adopti un stil de viata activ si sanatos.

Lucrarile protetice pot fi fixe (cimentate) si mobile. Pentru a nu ajunge in situatia de a trebui sa porti o lucrare protetica mobila, este important sa mergi din timp, la medic.

Lucrarile protetice fixe sunt ideale pentru a corecta problemele functionale si estetice ale danturii. Indiferent de optiunile pe care le alegi – coroane, punti, fatete dentare, proteze pe implant dentar – acestea iti garanteaza confort si aspect placut, prin reconstruirea danturii afectate. Ele pot fi utilizate in cazul dintilor lipsa, al problemelor cu smaltul dentar sau pentru recapatarea unui zambet stralucitor atunci cand albirea profesionala nu este eficienta.

Este important sa stii ca lucrarile protetice trebuie sa fie tratate cu aceeasi atentie in curatare si intretinere precum dintii naturali, astfel incat sa mentii cat mai mult aspectul lor estetic si durabilitatea.

Fiecare persoana este diferita si fiecare caz trebuie sa fie tratat cu o atentie speciala, astfel incat, in urma unui consult sa beneficieze de un plan de tratament eficient si durabil. Alege o echipa de medici stomatologi cu experienta in lucrari protetice, astfel incat sa ai la dispozitie cele mai bune recomandari si interventii.

Pentru lucrari protetice si proteze dentare fixe, mobilizabile, mobile, apeleaza cu incredere la echipa InaDent Ploiesti! Programeaza-te online aici si ai parte de consultatie si plan de tratament gratuite!

Sursa poze: Google